Vegan grilování

3. května 2018 v 14:00 | Jamie |  Veganství
Jaro je tu a s ním začíná období grilování. U nás se teda griluje nonstop, ať je zima, či léto, ale myslím, že u většiny lidí to spouští opejkání buřtů na čarodějnice. Díky tomu mě taky napadlo napsat tenhle článek. Já pro tyhle čarodějnice zvolila vegan bratwursty z DMka. Nikdy předtím jsem je teda neměla, ale musím říct, že byly fakt dobrý. K tomu jsem si udělala avokádový nachos dip. Recept je velmi jednoduchý (ten přidám během týdne do rubriky Recepty). A k tomu jsem si koupila 400 g pytel nachos v Albertu (moc mňam a složení taky v pohodě).


Jako další jsem vyzkoušela vegan burger od Lindy McCartney. Hodila jsem ho na gril, párm inut nechala opejkat a musím říct, že fak dobrota. Krásně šťavnatej a fakt spoko jsem s ním byla.


Co se týká běžného grilování, tak u mě vede cuketa. Vetšinou jí rozříznu napůl (podélně) a každou půlku "namažu" olivovým olejem, osolím, opepřím a posypu harissou. Pak hodím na gril a podávám s pečenými brambory, zeleninou, chlebem... Ale vpodstatě se dá na grilu dělat cokoliv. Dobré je taky grilované tofu (pokud se nechcete dělat s marinádou, nekupujte bílé, ale marinované tofu). Další dobrotou jsou špízy. Můžete na ně napíchat cokoliv. Cuketu, lilek, rajčata, cibuli, houby, tofu, dýni, česnek...
Takže myslim, že veganství a grilování jde náramně k sobě a masožravci si kolikrát dají rádi s vámi.

Takže dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama